0
0
Доставка за наш рахунок на замовлення від 5000 грн* Замовлення також можна зробити через Viber|Telegram +380936145147  Доступний безготівковий розрахунок (з ПДВ/без ПДВ)*.  Детальніше

Організатор барний Stalgast 477100

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Stalgast
  • Модель: 530-477100
  • Наявність: Є в наявності
351грн
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Тип: Організатори барні
Матеріал: Пластик
Виробник: Stalgast (Польща)
Країна виробник: Польща
Матеріал: Пластик
Оплата та доставка

Програма захисту покупців. Ми гарантуємо повернення коштів або відправку аналогічного товару при пошкодженні його в процесі транспортування за умови перевірки його на пошті або за присутності представника кур'єрської служби і складання відповідного акту огляду незалежно від того оплачений товар повністю або відправлений післяплатою з частковою передоплатою.

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)

Барний організатор Stalgast 477100 — один із найпростіших елементів інвентарю, від якого залежить організованість та швидкість роботи бармена. Забезпечує порядок та чистоту барної стійки. Має оптимальну кількість відділів для розміщення найважливіших аксесуарів. Організатор використовують для зберігання трубочок, серветок, мішалок, цукру та інших витратних матеріалів, необхідних для обслуговування клієнтів. Характеризується зручністю та довговічністю в експлуатації. Барний організатор виготовлений із чорного пластику. Практичний дизайн дозволяє помістити його у будь-який інтер'єр бару. Він не займає багато місця, тому може легко вписатися в компактну частину барного столу.

Аксесуари бару, Барні організатори, ящики, килимки

Характеристики
Атрибути
Тип Організатори барні
Матеріал Пластик
Виробник Stalgast (Польща)
Країна виробник Польща
Матеріал Пластик
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Схожі товари
108 576грн