Доставка за наш рахунок на замовлення від 5000 грн* Замовлення також можна
зробити через Viber|Telegram +380936145147 Доступний безготівковий розрахунок (з ПДВ/без ПДВ)*. Детальніше
Дошка обробна Stalgast 341457 відноситься до сегменту професійного інвентарю та застосовується на професійних кухнях у ресторанах, кафетеріях, пабах, піцеріях та інших закладах сектору HoReCa. Кухонна дошка виготовлена ??із поліетилену. Це фізіологіч..
Підставка для торта, що обертається на ніжці Stalgast 545010 діаметром 33 см. Основа підставки виготовлена ??з нержавіючої сталі. Відмінно підійде для використання в ресторанах, кондитерських, кафе, чайних. Розміри: діаметр — 33 см; висота — 5 см...
Ніж м'ясника Stalgast 284154 відноситься до сегменту професійного кухонного інвентарю для кафе, ресторанів та інших закладів громадського харчування. Ніж — важкий і масивний з широким лезом, завдяки якому зручно обробляти та обвалювати м'ясні туші. О..
Сковорода ВОК із нержавіючої сталі матова, d-400 мм, h-120 мм, довжина ручки 200 мм. Підходить для індукційної плити ВОК Stalgast 9704005. З її допомогою ви зможете будь-яку страву зробити в найкоротші терміни. Готування ще ніколи не було таким приєм..
Ніж м'ясника Stalgast 284153 відноситься до сегменту професійного кухонного інвентарю для кафе, ресторанів та інших закладів громадського харчування. Ніж — важкий і масивний з широким лезом, завдяки якому зручно обробляти та обвалювати м'ясні туші. О..
Тримач для келихів у 5 рядів Stalgast 478050 необхідний елемент кафе, ресторану чи бару. Легко справляється з кількома функціями: зберігання скла, позитивно впливає на естетичний вигляд закладу і вигідно презентує келихи. Займає невеликий обсяг прост..
Ніж японський Sashimi 298210 відноситься до сегменту професійного кухонного інвентарю для кафе, ресторанів, готелів та інших закладів громадського харчування та використовуються шеф-кухарями всього світу, особливе застосування це азіатський напрямок ..
Конференц-термос ємністю 5 літрів Stalgast 383500 має корпус із нержавіючої сталі. Цей термос ідеально підходить для зберігання як гарячих, так і холодних напоїв, підтримуючи їх температуру. Особливості продукту: з насосом; і ручка; вставка з нержав..
Утримувач для замовлень 450 мм алюмінієвий Stalgast 099102 - це зручний тримач для чеків, який часто застосовується в барах, пабах та інших закладах громадського харчування. Планка для замовлень рахунків виготовлена ??з алюмінію, можна встановлювати ..
Каструля середня з кришкою Stalgast 1,9 л (012162) відноситься до сегменту професійного посуду для кафе, ресторанів та інших закладів громадського харчування. Виготовляється з високоякісної харчової нержавіючої сталі 18/10 (18% хрому, 10% нікелю): хр..
Таця Stalgast 406280 призначена для використання на лінії роздачі у закладах громадського харчування, переважно у їдальнях та фаст-фудах. Виконана із високоякісної нержавіючої сталі 18/10, яка характеризується високою кислотостійкістю та корозієстійк..
Ніж м'ясника Stalgast 284156 відноситься до сегменту професійного кухонного інвентарю для кафе, ресторанів та інших закладів громадського харчування. Ніж — важкий і масивний з широким лезом, завдяки якому зручно обробляти та обвалювати м'ясні туші. О..
Скалка Stalgast 524390 призначена для розкочування тесту на підприємствах громадського харчування та торгівлі, у приватних будинках та квартирах. Модель оснащена ручкою, що обертається. Ергономічність та практичність дозволяє справлятися з роботою шв..
Пляшка для соусу Stalgast 65722 відмінно підходить для професійного використання (кафе, фастфуд, кондитерська) і дуже зручна в домашньому господарстві (зберігання та дозування кетчупу, соусів, гірчиці, майонезу та інших рідких приправ). Пляшка зручна..
Ніж м'ясника Stalgast 284181 відноситься до сегменту професійного кухонного інвентарю для кафе, ресторанів та інших закладів громадського харчування. Ніж — важкий і масивний з широким лезом, завдяки якому зручно обробляти та обвалювати м'ясні туші. О..
Професійний мусат Stalgast 212309 – чудовий і незамінний інструмент у виправленні кухонних ножів, який відноситься до професійного інвентарю для кафе та ресторанів. Достатньо зробити кілька рухів та лезо ножа стане гострим, як і раніше. Одна з головн..
Тпаця Stalgast 406340 призначена для використання на лінії роздачі у закладах громадського харчування, переважно у їдальнях та фаст-фудах. Виконана із високоякісної нержавіючої сталі 18/10, яка характеризується високою кислотостійкістю та корозієстій..
Дошка обробна Stalgast 341537 відноситься до сегменту професійного інвентарю та застосовується на професійних кухнях у ресторанах, кафетеріях, пабах, піцеріях та інших закладах сектору HoReCa. Кухонна дошка виготовлена ??із поліетилену. Це фізіологіч..
Ніж вирізаний м'ясника Stalgast 284311 відноситься до сегменту професійного кухонного інвентарю для кафе, ресторанів та інших закладів громадського харчування. Ніж — важкий і масивний з широким лезом, завдяки якому зручно обробляти та обвалювати м'яс..
Пінцет Stalgast 303220 призначений для вилучення кісток з риби, дуже часто кухонний інструмент використовують у ресторанах та багатьох закладах, де професійно готують рибні страви. Пінцет для рибних кісток оригінального дизайну, виготовлений з високо..
Ліжка для компліменту з нержавіючої сталі ідеально підходить для порційної закуски, що подається окремо або в піраміді шведського столу. Ложка має довжину 14,3 см. Ідеально підходить для будь-якого ресторану або бару готелю під час подачі страв у виг..
Підходить для контейнера 067102 та 067104. Спеціальна ручка — для легкого зняття кришки. Температура макс.: 70°C. Температура хв. : -5°C. Матеріал: поліпропілен. Діаметр: 180 мм...
Утримувач для замовлень 600 мм алюмінієвий Stalgast 099103 - це зручний тримач для чеків, який часто застосовується в барах, пабах та інших закладах громадського харчування. Планка для замовлень рахунків виготовлена з алюмінію, можна встановлювати на..
Ніж м'ясника Stalgast 284185 відноситься до сегменту професійного кухонного інвентарю для кафе, ресторанів та інших закладів громадського харчування. Ніж — важкий і масивний з широким лезом, завдяки якому зручно обробляти та обвалювати м'ясні туші. О..