0грн
Зробити замовленняКухонні щипці та пінцети - необхідні інструменти для кожного кулінара.
Кухонні щипці бувають загального призначення, які використовуються для повертання, переміщення або подачі продуктів.
Щипці для лобстерів і крабів - призначені для розколювання панцирів, клішень і хвостиків.
Щипці для хамону - містять бічні кільця для швидкого та легкого нарізання окосту, хамону.
Щипці для гриля - мають довгі ручки, щоб можна було зручно та безпечно перевертати м'ясо, яке готується на відкритому вогні. Містять пластикові або дерев'яні накладки, що захищають від опіків.
Щипці для спагеті - відрізняються наявністю зубчастих елементів. Такі кухонні щипці спрощують розкладання спагеті по тарілках.
Щипці для салату - більше і ширше, ніж звичайні щипці, вони ідеально підходять для перемішування та подачі салатів.
Кухонні пінцети також мають різні призначення, наприклад:
Пінцети для декорування- довгі і тонкі, вони дозволяють точно розташовувати декоративні елементи на стравах.
Пінцети для риби - деальні для видалення мілких кісток з риби.
Пінцети для м'яса - можуть використовуватися для видалення маленьких кісточок або інших неїстівних частинок.