0
0
Доставка за наш рахунок на замовлення від 5000 грн* Замовлення також можна зробити через Viber|Telegram +380932015701  Доступний безготівковий розрахунок (з ПДВ/без ПДВ)*.  Детальніше

Доска разделочная белая 600х390х20 мм Stalgast 340600

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Stalgast
  • Модель: 530-340600
  • Наявність: Є в наявності
3 035грн
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Тип: Доски разделочные
Колір: Белый
Матеріал: Пластик
Розміри: 600х390х20 мм
Виробник: Stalgast
Колір: Белый
Країна виробник: Польша
Сертифікат відповідності: HACCP
Матеріал: Пластик
Можна мити в посудомийній машині: Да
Оплата та доставка

Програма захисту покупців. Ми гарантуємо повернення коштів або відправку аналогічного товару при пошкодженні його в процесі транспортування за умови перевірки його на пошті або за присутності представника кур'єрської служби і складання відповідного акту огляду незалежно від того оплачений товар повністю або відправлений післяплатою з частковою передоплатою.

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)

Доска разделочная Stalgast 340600 относится к сегменту профессионального инвентаря и применяется на профессиональных кухнях в ресторанах, кафетериях, пабах, пиццериях и других заведениях сектора HoReCa. Кухонная доска изготовлена из полиэтилена. Это физиологически безвредный материал, пригодный к контакту с продуктами питания, не впитывает влагу и запахи, поэтому такие разделочные доски часто используют для рыбы и других продуктов с сильным ароматом.

Пластиковая доска выполнена размером 600х390х20 мм, соответствует международным стандартам HACCP и имеет все необходимые сертификаты. Согласно цветовой кодировке принятой в пищевой отрасли белая кухонная доска применяется для нарезки сыра и молочных продуктов. Она ударостойкая, изготовлена с учетом ежедневного использования, оснащена антискользящими стопами, можно мыть в посудомоечной машине, что значительно облегчает уход за ним.

Характеристики
Атрибути ADR
Розміри 600х390х20 мм
Можна мити в посудомийній машині Да
Атрибути
Тип Доски разделочные
Колір Белый
Матеріал Пластик
Розміри 600х390х20 мм
Виробник Stalgast
Колір Белый
Країна виробник Польша
Сертифікат відповідності HACCP
Матеріал Пластик
Можна мити в посудомийній машині Да
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Схожі товари