0
0
Доставка за наш рахунок на замовлення від 5000 грн* Замовлення також можна зробити через Viber|Telegram +380932015701  Доступний безготівковий розрахунок (з ПДВ/без ПДВ)*.  Детальніше

Тарілка емальована глибока "Enamelware" 850 мл APS 40663

Відгуки:
(0)
  • Виробник: APS
  • Модель: 401-40663
  • Наявність: Є в наявності
479грн
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Діаметр: 240 мм
Колір: Білий з синім кантом
Тип: Тарілки
Матеріал: Емальована сталь
Висота: 35 мм
Виробник: APS
Країна-виробник: Німеччина
Оплата та доставка

Програма захисту покупців. Ми гарантуємо повернення коштів або відправку аналогічного товару при пошкодженні його в процесі транспортування за умови перевірки його на пошті або за присутності представника кур'єрської служби і складання відповідного акту огляду незалежно від того оплачений товар повністю або відправлений післяплатою з частковою передоплатою.

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)

Тарілка емальована глибока серія "Enamelware" – це зручний та стильний посуд для їди. Вона має діаметр 240 мм і висоту 35 мм, місткість 850 мл, що робить її ідеальною для сервірування супів, салатів та інших страв, для яких потрібна глибока тарілка.

Тарілка виконана з високоякісної емальованої сталі, забезпечуючи міцність та довговічність. Вона також стійка до подряпин та високих температур, що дозволяє використовувати її для приготування їжі на відкритому вогні чи плиті.

Тарілка "Enamelware" має елегантний дизайн, додаючи стилю та привабливості до вашого столу. Ця емальована глибока тарілка ідеально підходить для використання у походах, пікніках чи повсякденному житті.

Характеристики
Атрибути AG
Виробник APS
Країна-виробник Німеччина
Атрибути
Діаметр 240 мм
Колір Білий з синім кантом
Тип Тарілки
Матеріал Емальована сталь
Висота 35 мм
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Схожі товари