0грн
Зробити замовленняПрограма захисту покупців. Ми гарантуємо повернення коштів або відправку аналогічного товару при пошкодженні його в процесі транспортування за умови перевірки його на пошті або за присутності представника кур'єрської служби і складання відповідного акту огляду незалежно від того оплачений товар повністю або відправлений післяплатою з частковою передоплатою.
- Огляд товару
- Відгуків (0)
Ніж кондитерський 300 мм серії «2900» Аркос із серрейторним краєм призначений для легкого розрізання бісквітів, коржів, тортів, пирогів, штруделю та інших кондитерських виробів. Чи не ушкоджує цілісність випічки, акуратно розрізає завдяки серрейторному краю леза ножа. Серію професійних ножів Аркос «2900» розробили для інтенсивного використання на кухнях ресторанів та харчових виробництв. Рекомендуємо придбати серію ножів "2900" підприємствам та ресторанам, які дотримуються принципів HACCP. Для цих цілей рукоятки ножів мають колірне кодування за призначенням. Лезо ножа виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, яка має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозійностійкість. В результаті лезо довго не тупиться, не іржавіє, тому виріб має тривалий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю. Рукоятка професійних ножів "2900" ідеальна для інтенсивного використання завдяки ергономічній формі із потовщенням посередині. Комфортне захоплення рукоятки не перевантажує кисть руки протягом тривалої роботи. Рукоятку виготовили з антиковзного поліпропілену, він стійкий до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур. Виступ, розміщений на кінці рукоятки ножа серії «2900», запобігає ковзанню руки кухаря та впливає на безпеку використання ножа. Рукоятка – гігієнічна, т.к. пройшла антибактеріальну обробку, яка стримує поширення бактерій, грибків та цвілі. Країна виробництва: Іспанія. Торгова марка: Arcos. Довжина леза, мм: 300. Вага, кг: 0,205. Призначення: Ніж кондитерський. Матеріал: Н/ж сталь Nitrum. Матеріал рукоятки: Поліпропілен. Колір: білий
Немає відгуків про цей товар.