0грн
Зробити замовленняПрограма захисту покупців. Ми гарантуємо повернення коштів або відправку аналогічного товару при пошкодженні його в процесі транспортування за умови перевірки його на пошті або за присутності представника кур'єрської служби і складання відповідного акту огляду незалежно від того оплачений товар повністю або відправлений післяплатою з частковою передоплатою.
- Огляд товару
- Відгуків (0)
Ніж для обробки м'яса 160 мм серії «2900» Аркос використовують для обробки м'ясної туші, видалення прожилок та хрящів. Серію професійних ножів Аркос «2900» розробили для інтенсивного використання на кухнях ресторанів та харчових виробництв. Рекомендуємо придбати серію ножів м'ясника "2900" підприємствам та ресторанам, які дотримуються принципів HACCP. Для цих цілей рукоятки ножів мають колірне кодування за призначенням. Лезо ножа виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, яка має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозійностійкість. В результаті лезо довго не тупиться, не іржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю. Рукоятка професійних ножів "2900" ідеальна для інтенсивного використання завдяки ергономічній формі із потовщенням посередині. Комфортне захоплення рукоятки не перевантажує кисть руки протягом тривалої роботи. Рукоятку виготовили з антиковзного поліпропілену, він стійкий до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур. Виступ, розміщений на кінці рукоятки ножа серії «2900», запобігає ковзанню руки кухаря та впливає на безпеку використання ножа. Рукоятка – гігієнічна, т.к. пройшла антибактеріальну обробку, яка стримує поширення бактерій, грибків та цвілі. Країна виробництва: Іспанія. Торгова марка: Arcos. Довжина леза, мм: 160. Вага, кг: 0,165. Призначення: Ніж для м'яса. Матеріал: Н/ж сталь Nitrum. Матеріал ручки: Поліпропілен. Колір: жовтий.
Немає відгуків про цей товар.