0
0
Доставка за наш рахунок на замовлення від 5000 грн* Замовлення також можна зробити через Viber|Telegram +380932015701  Доступний безготівковий розрахунок (з ПДВ/без ПДВ)*.  Детальніше

Набір склянок Tincan 490мл 4шт Pasabahce 420119

Відгуки:
(0)
  • Виробник: PASABAHCE
  • Модель: 420119_ HV
  • Наявність: Є в наявності
409грн
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Оплата та доставка

Програма захисту покупців. Ми гарантуємо повернення коштів або відправку аналогічного товару при пошкодженні його в процесі транспортування за умови перевірки його на пошті або за присутності представника кур'єрської служби і складання відповідного акту огляду незалежно від того оплачений товар повністю або відправлений післяплатою з частковою передоплатою.

  • Огляд товару
  • Відгуків (0)
Стакани для коктейлю Pasabache Тінкан 420119 набір 4х490мл Набір склянок Тінкан від турецького бренду Pasabahce виконаний з ударостійкого скла, має в своєму розпорядженні акуратні форми і універсальність. Склянка має зручну форму, яка не вислизає з рук; товсте денце не розколеться, що не дозволить посуду перекинутися. Стакан ємністю 490мл Тінкан виконаний з високоякісного скла, має особливу міцність, а додаткове потовщення країв робить їх більш міцними і стійкими до механічного впливу. Розроблений для використання вдома та сервірування в барах, кафе, ресторанах. Використовується для подачі коктейлів, напоїв, соку, води. Одна з найважливіших якостей виробів Pasabahce – міцність. При використанні посуду в ресторанах, барах та інших закладах передбачається їх активне застосування, множинне миття в посудомийній машині та вручну, протирання та ін. Скло стійке до появи тріщин, подряпин та сколів. Виробник Pasabahce Колір прозорий Декор, малюнок немає Використовувати в мікрохвильовій печі Підходить для миття в посудомийній машині так Зберігання в холодильнику так Форма циліндр YourMarket пропонує Вам не тільки замовити скляний набір склянок 4шт Тінкан ємністю 490мл величезний асортимент келихів, фужерів, чарок на ніжці, склянок, стопок, кухлів, чашок, тарілок, салатників, блюдець, глечиків, графинів, пляшок, пляшок для олії, соусниць, солянок, креманок, фруктівниць, цукорниць, тортівниць, банок ваз, попільничок різної фактури, обсягу. Нашу продукцію замовляють для квартири та будинки, офіси, ресторани, бари, кав'ярні, нічні клуби, піцерії, кафе сімейного типу. Компанія "YourMarket" пропонує вигідні умови партнерства роздрібним та оптовим покупцям, надає гнучку систему знижок та індивідуальний підхід до кожного клієнта.
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Схожі товари