0
0
Доставка за наш рахунок на замовлення від 5000 грн* Замовлення також можна зробити через Viber|Telegram +380936145147  Доступний безготівковий розрахунок (з ПДВ/без ПДВ)*.  Детальніше

Набір кухонних ножів для овочів Cor&Cor 76мм 2шт з синьою ручкою Tramontina 23461/233

Відгуки:
(0)
  • Виробник: TRAMONTINA
  • Модель: 23461/233_ HV
  • Наявність: Є в наявності
185грн
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Оплата та доставка

Програма захисту покупців. Ми гарантуємо повернення коштів або відправку аналогічного товару при пошкодженні його в процесі транспортування за умови перевірки його на пошті або за присутності представника кур'єрської служби і складання відповідного акту огляду незалежно від того оплачений товар повністю або відправлений післяплатою з частковою передоплатою.

  • Огляд товару
  • Відгуків (0)
Ніж для овочів Tramontina Cor&Cor 23461/233 2шт з блакитною ручкою Набір ножів для овочів з блакитною ручкою Cor&Cor 23461/233 від бразильського бренду Tramontina виконаний з високоякісної сталі. Має найвищу якість, зручну форму леза і пластикову рукоятку, яка не ковзає в руці. Призначені для ресторанів, готелів, кафе та домашнього використання. Кухонний ніж Cor&Cor Tramontina з нержавіючої сталі проводиться з додаванням спеціальних хімічних елементів, таких як молібден, що дозволяють зробити метал міцним і добре зберігає гостроту леза. Рукоятка складається з хвостовика клинка (продовження леза) і накладок, що щільно прилягають до нього і зроблені з полікарбонату. Стійкий до подряпин і після багаторазового використання не втрачають первісний вигляд. Ніж для овочів використовується для обробки овочів. Виробник Tramontina Колір сталь/синя рукоять Декор, малюнок смуги Використовувати в мікрохвильовій печі Підходить для миття в посудомийній машині так Зберігання в холодильнику так Форма пряма Наш магазин пропонує Вам не тільки замовити набір кухонних ножів Cor&Cor 2шт 23461/233 з довжиною бразильського бренду Tramontina як оптом, так і в роздріб, а також величезний асортимент виделок, ложок, столових проділів, кухонного приладдя, ножів та кухонного приладдя Marconi різної фактури.
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Схожі товари
Новинки
Категорії магазину