0
0
Доставка за наш рахунок на замовлення від 5000 грн* Замовлення також можна зробити через Viber|Telegram +380936145147  Доступний безготівковий розрахунок (з ПДВ/без ПДВ)*.  Детальніше

Набір кухлів з ручкою для латте 230мл 2шт Pasabahche 55141

Відгуки:
(0)
  • Виробник: PASABAHCE
  • Модель: 55141_ HV
  • Наявність: Є в наявності
226грн
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Оплата та доставка

Програма захисту покупців. Ми гарантуємо повернення коштів або відправку аналогічного товару при пошкодженні його в процесі транспортування за умови перевірки його на пошті або за присутності представника кур'єрської служби і складання відповідного акту огляду незалежно від того оплачений товар повністю або відправлений післяплатою з частковою передоплатою.

  • Огляд товару
  • Відгуків (0)
Бокал для латте Pasabache Айріш 55141 2шт 230мл Кружка 55141 Irish від турецького бренду Pasabahce виготовлена ??з удароміцного стекла, має в своєму розпорядженні акуратні форми і універсальність. Гуртки мають зручну форму та ручку, які не вислизають з рук; товсте денце не розколеться, що не дозволить посуд перекинутися. Кружка з ручкою ємністю 230мл виготовлена ??з високоякісного скла, має особливу міцність, а додаткове потовщення країв робить їх більш міцними та стійкими до механічного впливу. Розроблена для використання вдома та сервірування у барах, кафе, ресторанах. Використовується для надання кавових напоїв. Одна з найважливіших якостей виробів Pasabahce – міцність. При використанні посуду в ресторанах, барах та інших закладах передбачається їх активне застосування, множинне миття в посудомийній машині та вручну, протирання та ін. Стекло стійке до появи тріщин, царапин та сколів. Виробник Pasabahce Колір прозорий Декор, малюнок ні Використовувати в мікрохвильовій печі ні Підходити для миття в посудомийній машині так Зберігання в холодильнику так Форма фігурна YourMarket пропонує Вам не тільки замовити скляну кружку Irish 2шт , стопок, кухлів, чашок, тарілок, салатників, блюдець, глечиків, графинів, пляшок, пляшок для олії, соусниць, солянок, креманок, фруктівниць, цукорниць, тортівниць, банок, контейнер , попільничок різної фактури, об'єму. Нашу продукцію замовляють для квартири та будинки, офіси, ресторани, бари, кав'ярні, нічні клуби, піцерії, кафе сімейного типу. Компанія "YourMarket" пропонує вигідні умови партнерства роздрібним та оптовим покупцям, надає гнучку систему скидок та індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Посуд пиття, Чашки, кружки, Кружки

Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Схожі товари
Новинки
Категорії магазину