0
0
Доставка за наш рахунок на замовлення від 5000 грн* Замовлення також можна зробити через Viber|Telegram +380932015701  Доступний безготівковий розрахунок (з ПДВ/без ПДВ)*.  Детальніше

Набір келихів для вина Cabernet 250мл 6шт Chef&Sommelier 46978

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Luminarc
  • Модель: 46978_ HV
  • Наявність: Є в наявності
706грн
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Кількість у ящику: 4
Пакування:
Оплата та доставка

Програма захисту покупців. Ми гарантуємо повернення коштів або відправку аналогічного товару при пошкодженні його в процесі транспортування за умови перевірки його на пошті або за присутності представника кур'єрської служби і складання відповідного акту огляду незалежно від того оплачений товар повністю або відправлений післяплатою з частковою передоплатою.

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)
Келихи для вина C&S Cabernet 46978 250мл 6шт Набір келихів Cabernet 46978 від французького виробника Chef&Sommelier виконаний з кристально чистого скла, що має особливу міцність. Захищений від сколів. Особливістю келихів Cabernet є застосування запатентованого та розробленого матеріалу Krysta, який зовні не відрізняється від кришталю. Вироби, виготовлені з даного матеріалу, мають кришталевий дзвін, блиск і виняткову прозорість. Вироби Cabernet 46978 захищені від сколів завдяки чистоті матеріалу (індекс прозорості 98.8%) не обтяжують простір. Головна відмінність Chef&Sommelier - інноваційний матеріал, що має на 30% більшу міцність, ніж стандартне кришталеве скло. Використовується для HoReCa. Всі келихи Chef&Sommelier мають винятково тонкий край для комфортної дегустації, що запобігає появі патьоків на шийках і падіння крапель на скатертину. Келихи 250мол Cabernet використовують для подачі вина. Матеріал не дозволяє проникати шкідливим речовинам, стійкий до зовнішніх впливів, добре переносить посудомийну машину, не іржавіє, не вбирає запахи, не деформується. Виробник Chef&Sommelier Колір прозорий Декор, малюнок немає Використовувати в мікрохвильовій печі Підходить для миття в посудомийній машині так Зберігання в холодильнику так Форма завужена YourMarket пропонує Вам не тільки замовити скляний набір бокалів для вина Cabernet 46978 250мл в роздріб, а також величезний асортимент склянок, стопок, келихів, наборів, фужерів, чарок, тарілок, салатників, страв, їдалень та інших наборів, кухлів, чашок, банок, глечиків, цукорниць, контейнерів різної фактури, об'єму. Нашу продукцію замовляють для квартири та будинки, офіси, ресторани, бари, кав'ярні, нічні клуби, піцерії, кафе сімейного типу. Компанія “YourMarket” пропонує вигідні умови партнерства роздрібним та оптовим покупцям, надає гнучку систему знижок та індивідуальний підхід до кожного клієнта.
Характеристики
Атрибути AF
Пакування
Атрибути
Кількість у ящику 4
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Схожі товари