0
0
Доставка за наш рахунок на замовлення від 5000 грн* Замовлення також можна зробити через Viber|Telegram +380932015701  Доступний безготівковий розрахунок (з ПДВ/без ПДВ)*.  Детальніше

Ложка барна з вилкою 500 мм APS 93152

Відгуки:
(0)
  • Виробник: APS
  • Модель: 401-93152
  • Наявність: Є в наявності
392грн
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Тип: Барні ложки
Довжина: 500 мм
Колір: Сталевий
Матеріал: Нержавіюча сталь
Виробник: APS (Німеччина)
Колір: Сталевий
Країна виробник: Китай
Матеріал: Нержавіюча сталь
Довжина: 500 мм
Оплата та доставка

Програма захисту покупців. Ми гарантуємо повернення коштів або відправку аналогічного товару при пошкодженні його в процесі транспортування за умови перевірки його на пошті або за присутності представника кур'єрської служби і складання відповідного акту огляду незалежно від того оплачений товар повністю або відправлений післяплатою з частковою передоплатою.

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)

Барна ложка APS 93152 — це професійний аксесуар бармена, застосовується для змішування та приготування коктейлів методом прання. Стильний та незамінний аксесуар для професійного бармена, застосовується для приготування коктейлів методом білд, а також для змішування коктейлю у спеціальній (змішувальній) склянці. Також ложка бармена може використовуватися при охолодженні келиха шляхом перемішування льоду. Барна ложка має довгу ручку, виготовлена ??вона з високоякісної нержавіючої сталі, має спіраль, яка призначена для того, щоб наливати напої дуже акуратно шарами. сторони вилка для розколювання та зручного вилучення фруктів з ягодами. Необхідно притулити кінчик пляшки до спіралі і рідина починає потихеньку стікати, у процесі чого шар алкоголю плавно лягає на інший шар. Розмір — 50 см.

Аксесуари для бару, Ложки барні

Характеристики
Атрибути ADR
Довжина 500 мм
Атрибути
Тип Барні ложки
Довжина 500 мм
Колір Сталевий
Матеріал Нержавіюча сталь
Виробник APS (Німеччина)
Колір Сталевий
Країна виробник Китай
Матеріал Нержавіюча сталь
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Схожі товари
480грн