0
0
Доставка за наш рахунок на замовлення від 5000 грн* Замовлення також можна зробити через Viber|Telegram +380932015701  Доступний безготівковий розрахунок (з ПДВ/без ПДВ)*.  Детальніше

Келих для пива "Cervoise" 380мл Arcoroc 07132

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Luminarc
  • Модель: 7132_ HV
  • Наявність: Є в наявності
101грн
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Оплата та доставка

Програма захисту покупців. Ми гарантуємо повернення коштів або відправку аналогічного товару при пошкодженні його в процесі транспортування за умови перевірки його на пошті або за присутності представника кур'єрської служби і складання відповідного акту огляду незалежно від того оплачений товар повністю або відправлений післяплатою з частковою передоплатою.

  • Огляд товару
  • Відгуків (0)
Бокал для пива «Cervoise» 07132 від французького бренду Luminarc виконаний з теплостійкого скла, створеного за особливими технологіями плавлення: здатний витримати навіть найвищу температуру - в 100 градусів і більше. Саме тому у широкому асортименті представлено безліч прозорих стійких келихів. Бокал 380мл Arcoroc виконаний з високоякісного скла, загартованого спеціальним способом, має особливу міцність і надійність. Цей матеріал у будь-якому вигляді (прозоре, матове) не має часу, де можуть утримуватися мікроорганізми, що виключає можливість появи бактерій. Пивний келих Cervoise ідеально підходить для подачі пива, матеріал не дозволяє проникати шкідливим речовинам, стійкий до зовнішніх впливів, добре переносить посудомийну машину, не іржавіє, не вбирає запахи, не деформується. Мити посуд жорсткою дротяною мочалкою та агресивними миючими засобами вкрай не рекомендується, адже на ній можуть з'явитися подряпини. Після багаторазового використання не втрачає первісний вигляд. Виробник Luminarc Колір прозорий Декор, малюнок немає Використовувати в мікрохвильовій печі Підходить для миття в посудомийній машині так Зберігання в холодильнику так Форма тюльпан YourMarket пропонує Вам не тільки замовити келих для пива «Cervoise» 07132 ємністю 380мл від виробника Luminarc як оптом , а також величезний асортимент наборів, фужерів, чарок, тарілок, салатників, страв, їдалень та інших наборів, кухлів, чашок, банок, глечиків, цукорниць, контейнерів різної фактури, об'єму. Нашу продукцію замовляють для квартири та будинки, офіси, ресторани, бари, кав'ярні, нічні клуби, піцерії, кафе сімейного типу. Компанія "YourMarket" пропонує вигідні умови партнерства роздрібним та оптовим покупцям, надає гнучку систему знижок та індивідуальний підхід до кожного клієнта.
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Схожі товари