0
0
Доставка за наш рахунок на замовлення від 5000 грн* Замовлення також можна зробити через Viber|Telegram +380932015701  Доступний безготівковий розрахунок (з ПДВ/без ПДВ)*.  Детальніше

Каструля овальна з кришкою 3л+3л Borcam 34х19х9см скляна Pasabahce 59072

Відгуки:
(0)
  • Виробник: HVIP
  • Модель: 59072_ HV
  • Наявність: Є в наявності
505грн
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Оплата та доставка

Програма захисту покупців. Ми гарантуємо повернення коштів або відправку аналогічного товару при пошкодженні його в процесі транспортування за умови перевірки його на пошті або за присутності представника кур'єрської служби і складання відповідного акту огляду незалежно від того оплачений товар повністю або відправлений післяплатою з частковою передоплатою.

  • Огляд товару
  • Відгуків (0)
Тип: каструля. Об'єм: 3000 мл + 3000 мл (кришка). Матеріал – жароміцне скло. Форма овальна. Розмір: 34х19х9см. Наявність кришки – так, жароміцне скло. Тип духовки - газова, електрична. Упаковка: кольорове упакування. Основний колір: Прозорий. Країна реєстрації бренду: Туреччина. Можна мити в посудомийній машині: Так. Каструля виконана з високоякісного скла, що добре поглинає тепло - накопичене тепло добре утримується через низьку теплопровідність - страви в ній довго не остигають. Посуд зі скла, загартованого спеціальним способом, має особливу міцність і надійність. У скляній каструлі Borcam можна смажити, тушкувати, випікати, а також підігрівати їжу в мікрохвильовій печі або духовці (має хороші діелектричні властивості та відсутність металевих домішок на відміну від посуду зі сталі, чавуну та заліза) безпосередньо після вилучення з холодильника або морозильника. Використовується для приготування гарячих страв.
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Схожі товари