0
0
Доставка за наш рахунок на замовлення від 5000 грн* Замовлення також можна зробити через Viber|Telegram +380932015701  Доступний безготівковий розрахунок (з ПДВ/без ПДВ)*.  Детальніше

Набір склянок Allegra 425мл 4шт Pasabahce 41536

Відгуки:
(0)
  • Виробник: HVIP
  • Модель: 41536_ HV
  • Наявність: Є в наявності
414грн
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Оплата та доставка

Програма захисту покупців. Ми гарантуємо повернення коштів або відправку аналогічного товару при пошкодженні його в процесі транспортування за умови перевірки його на пошті або за присутності представника кур'єрської служби і складання відповідного акту огляду незалежно від того оплачений товар повністю або відправлений післяплатою з частковою передоплатою.

  • Огляд товару
  • Відгуків (0)
Тип: набір склянок. Матеріал: Скло. Кількість у наборі: 4 шт. Серія Allegra. Призначення: Для холодного напою. Об'єм: 425 мл. Основний колір: Прозорий. Країна реєстрації бренду: Туреччина. Можна мити в посудомийній машині: Так. Низька склянка ємністю 425мл Allegra виконана з високоякісного скла, має особливу міцність, а додаткове потовщення країв робить їх більш міцними і стійкими до механічного впливу. Розроблений для використання вдома та сервірування у барах, кафе, ресторанах. Використовується для подачі віскі. Одна з найважливіших якостей посуду Pasabahce – міцність. При використанні посуду в ресторанах, барах та інших закладах передбачається їх активне застосування, множинне миття в посудомийній машині та вручну, протирання та ін. Скло стійке до появи тріщин, подряпин та сколів.
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Схожі товари